Catering Consultancy

Hoe Catering Consultancy uw bedrijf kan verbeteren

De horecasector is een van de meest fel concurrerende industrieën die er is. Met zoveel gevestigde namen en opkomende bedrijven met zeer innovatieve ideeën kan het vinden van een manier om te concurreren ongelooflijk moeilijk zijn.

Adviesdiensten voor gastvrijheid bieden een zeer waardevolle service waarmee u een beroep kunt doen op de ervaring van toonaangevende experts. Hun doel is om de winstgevendheid en het succes van uw bedrijf te vergroten door individueel bedrijfsadvies op maat aan te bieden.

Deze adviesdiensten omvatten alle industriële sectoren, van hotels tot bars en pubs tot restaurants. De consultants kunnen met u samenwerken om u te helpen bij het ontwerpen van een bedrijfsaudit en een plan waarmee u uw huidige positie en uw groeipotentieel kunt beoordelen door een SWOT-analyse uit te voeren. Hiermee kunt u uw sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen duidelijk identificeren en heeft u het ideale platform om vooruit te komen.

Meer leads

Veel consultants hebben een goed begrip van financiële planning, kunnen financiële prognoses maken en een budget ontwikkelen waarmee u kosten kunt minimaliseren en tegelijkertijd potentiële kansen kunt benutten. Het identificeren van potentiële kansen kan worden bereikt, maar met de hulp van een gastvrijheid of een cateringconsulent kan hun branchekennis van onschatbare waarde zijn. Consultants begrijpen hoe u uw bedrijf op de markt kunt brengen, hoe u optimaal kunt profiteren van PR-kansen en, indien nodig, hoe u uw bedrijf kunt rebranden en opnieuw kunt opstarten.

Hun ervaring stelt hen in staat om u te adviseren over hoe u uw huidige inkoop kunt verbeteren door uw bestaande leveranciers te beoordelen en kostenvergelijkingen te maken met andere potentiële leveranciers. Hiermee kunt u niet alleen kosten besparen door leveranciers te gebruiken die u kortingen op uw bestellingen kunnen bieden, maar kunt u ook volledig profiteren van lokale en seizoensgebonden producten. Als bedrijf kunt u dan uw rendement op leveringen maximaliseren, wat vervolgens kan leiden tot hogere winstmarges.

Leren hoe nieuwe businessleads te ontwikkelen is ongelooflijk belangrijk in de horeca. Veel deskundige cateringconsultants hebben enorme databases waarmee ze u kunnen helpen nieuwe contacten te leggen, uw diensten aan de industrie te verkopen en uw netwerk te verbeteren. Dankzij de contacten die de consultants hebben, kunt u het meeste uit het lokale toerisme halen door partnerschappen en joint-ventures op te zetten.

Door de hulp van een professionele, ervaren en toegewijde gastvrijheidsconsulent in te schakelen, kunt u de manier waarop uw bedrijf werkt verbeteren, naamsbekendheid verspreiden, een sterke reputatie opbouwen en uw winst verhogen.

Reserveringssystemen

In de horeca van 2020 verwachten we ook een drastische stijging van online boekingen. Om dit in goede banen te leiden is een online reserveringssysteem van groot belang. Een handmatige reservering is lastig te verwerken als tegelijkertijd veel boekingen via de website of third parties binnenkomen. Voor info lees hier

Geplaatst in All nieuws.

Geef een reactie