De nadelen van een BKR

Het nadeel van een BKR registratie is vooral te merken wanneer je een grote lening aanvraagt bij een bank. Bijvoorbeeld wanneer je een huis wilt kopen kan het met een negatieve registratie een stuk moeilijker worden dan gedacht. Je kan waarschijnlijk nog wel een hypotheek krijgen, maar waarschijnlijk is de hypotheekrente hoger dan je van te voren had verwacht. Dit heeft te maken met het ‘risico’ dat de bank in jou ziet en het risico wat de bank durft te nemen. Als je bijvoorbeeld in het verleden niet altijd je rekeningen hebt kunnen betalen kan je dus zo’n negatieve registratie krijgen. Omdat de hypotheekrente hoger uit kan vallen met een negatieve registratie is het dus verstandiger om te wachten tot de negatieve registratie komt te vervallen. Nu is het mogelijk dat je onterecht een BKR registratie hebt gehad, dan kan je contact opnemen met jouw kredietverstrekker en de situatie uitleggen aan die kredietverstrekker. Hierdoor zou de registratie ingetrokken kunnen worden.

Dynamiet Nederland

Heb je hulp nodig om die BKR registratie te laten verdwijnen? Dan kan Dynamiet Nederland je hier mee helpen. Met bijna 10 jaar ervaring is Dynamiet Nederland een heuse specialist geworden in het verwijderen van BKR registraties. Met de juridische hulp die je van hen krijgt sta je sterk in jouw schoenen. Zij dwingen kredietverstrekkers de negatieve BKR registraties te verwijderen, ook als de registratie terecht is. Dit doen zij op grond van de wet en gerechtelijke uitspraken. Wanneer je jouw BKR registratie wilt laten verwijderen moet je vier stappen volgen. De eerste stap die je moet zetten is een intake gesprek aanvragen, dit kan via de telefoon of via een aanvraagformulier. Daarna stuur je de nodige documenten door naar Dynamiet Nederland. Als derde stap starten zij een bemiddelingsprocedure op en zorgen zij dat de juiste juridische stappen worden gezet. Als laatste krijg je een eindverslag met hierin het resultaat. Bij elke stap van het proces zal je worden begeleidt door één van de vele deskundige medewerkers. Wanneer je vragen hebt, of wanneer iets onduidelijk is kan je altijd een vraag aan ze stellen.

BKR verwijderen

Om jouw BKR te verwijderen is natuurlijk eerst een hele hoop informatie nodig. Wanneer Dynamiet Nederland deze informatie van je heeft ontvangen, starten zij het proces op en nemen ze contact met jou op. Zij kunnen jou BKR verwijderen. Tijdens het telefoongesprek brengt één van de adviseurs jouw situatie in beeld en dan wordt de aanvraag doorgezet naar de acceptatieafdeling. Die acceptanten beoordelen je aanvraag en laten weten of je aanvraag is goedgekeurd of niet.

Goedgekeurd

Wanneer jouw aanvraag is goedgekeurd ontvang je een offerte, hierbij moet je ook nog de nodige gegevens naar Dynamiet Nederland sturen. Wanneer dit geregeld is krijg je een vaste jurist ‘BKR registratie’ toegewezen. Dan zullen ze de bemiddelingsprocedure starten en zullen ze alles doen wat in hun macht ligt om het probleem op te lossen. Uiteraard houden zij jou op de hoogte van elke stap en elke ontwikkeling. Als alles klaar is krijg je een eindverslag met het eindresultaat. Nu kan je eindelijk die hypotheek afsluiten met normale rentekosten en kan je eindelijk dat huis kopen waar jij al zo lang van droomt.

 

Geplaatst in All nieuws.