Website management

De kosten van een webmaster


Als u een website heeft en overweegt iemand in te huren om die website te beheren, moet u rekening houden met de kosten voor het inhuren van een webmaster. In vergelijking met de kosten van het inhuren van een fulltime of parttime medewerker, kan het uitbesteden van uw websitebeheer aan een professionele webmaster een stuk logischer zijn.


Hoeveel kost een webmaster?


Dit is een beetje een geladen vraag. Het antwoord is zo simpel als ingewikkeld … het hangt ervan af! Elke website heeft verschillende managementbehoeften, daarom zullen de kosten voor het beheer ervan verschillen van website tot website.

Webmasters brengen ook verschillende kosten in rekening. Sommigen baseren het op een standaard uurtarief, terwijl anderen maandelijkse of jaarlijkse pakketten aanbieden. U kunt online prijzen zien die variëren van $ 10 per uur voor een internationale webmaster tot een paar duizend per maand voor een professionele webmaster die is gericht op slechts een paar klanten.

Het ding om te onthouden is dat u op deze markt echt krijgt waar u voor betaalt in webmasters. Met $ 10 per uur overweegt u hoogstwaarschijnlijk iemand in het buitenland die in een andere tijdzone werkt, slechts een beperkt aantal opties in beheer biedt en honderd of meer klanten tegelijkertijd beheert. Voor enkele duizenden dollars per maand mag u een toegewijde webmaster verwachten met weinig andere klanten en een breed scala aan services.


Outsourcing Vs. Onmiddellijke indienstname


Een van de overwegingen is om intern uit te besteden of in te huren. Hier kan het kostenverschil nog groter zijn. Laten we een voorbeeld bekijken …

Volgens Salary.com kan het gemiddelde salaris voor een webmaster variëren van $ 45.000 tot meer dan $ 105.000 per jaar, afhankelijk van de locatie en ervaring. Tel daarbij de kosten van personeelsbeloningen, zoals verzekering en pensioen, en de extra belastingen die nodig zijn voor sociale zekerheid en werkloosheid, en u kunt zien hoe de kosten echt kunnen oplopen!

Geplaatst in All nieuws.

Geef een reactie