Verklaring voor NOW-steun

Heb jij NOW- steun ontvangen en heb je daar nu een verklaring voor nodig? Dan zit je goed op blended. Law. Deze website is namelijk speciaal opgezet voor ondernemers, je vindt hier specialisten die een NOW-verklaring voor je kunnen opstellen, voor een vaste prijs. Wanneer je niet weet welke verklaring je nodig hebt kun je de gratis Quick-scan doen. Wanneer je meer als twintigduizend euro aan NOW-steun hebt ontvangen, ben je verplicht je aanvraag te onderbouwen. Dit kan door een deskundige-derde of een accountant. Beide kunnen ze je helpen met een verklaring voor NOW-steun.

Het onderbouwde financieel overzicht van de accountant

Wanneer je een voorschot van boven de honderdduizend euro hebt ontvangen of aanspraak maakt op een definitieve tegemoetkoming van meer dan 375.000 dan zul je een beoordelingsverklaring met je aanvraag mee moeten sturen Dit is de verklaring van accountant die zekerheid biedt bij blended. law regel je een verklaring voor NOW-steun tegen een vaste prijs

Wat houdt een beoordelingsverklaring in?

Bij een beoordelingsverklaring voert een accountant bepaalde controles uit en verklaart daarna dat hij zich kan vinden in de aanvraag. Doordat je een beoordelingsverklaring inlevert krijgt het UWV zekerheid over de betrouwbaarheid van de aanvraag.

Voor wie is een beoordelingsverklaring bedoeld?

Een beoordelingsverklaring is bedoeld voor een ondernemer die een NOW-tegemoetkoming heeft gekregen als voorschot. Je hebt deze verklaring nodig wanneer je als ondernemer controleplichtig bent én een voorschot hebt ontvangen dat boven de 100.000 euro ligt of als je recht hebt op een definitieve tegemoetkoming wat tussen de 125.000 en de 375.000 ligt of wanneer je niet controleplichtig bent maar wel aanspraak maakt op een definitieve tegemoetkoming van meer dan 375.000 euro dan heb je ook een beoordelingsverklaring nodig.

Wanneer heb ik een beoordelingsverklaring nodig?

Als ondernemer krijg je 38 weken de tijd om de definitieve vaststelling van de beoordelingsverklaring aan te vragen.

Hoe werkt een beoordelingsverklaring?

Wanneer je jouw informatie opgestuurd hebt, volgt er een korte kennismaking met de accountant. Deze gaat daarna voor je aan de slag. De communicatie die je hebt met je met de accountant verloopt bijna altijd online.

Wat is het resultaat van een beoordelingsverklaring?

Wanneer je de account het jouw aanvraag goed heeft gekeurd ontvang je de beoordelingsverklaring. Deze stuur je daarna mee met je aanvraag tot de definitieve vaststelling van de NOW. Dit gebeurt allemaal snel én tegen een vaste prijs zodat je nooit voor verrassende kosten komt te staan.

NOW verklaring.online By blended.law

Er zijn al vele ondernemers voorgegaan die allemaal gebruikt hebben gemaakt van het noodfonds overbrugging werkgelegenheid oftewel de NOW. Wat belangrijk is om te weten is dat de overheid de ontvangen bedragen altijd ziet als een voorschot. Je moet deze als ondernemer dus altijd verantwoorden.

Geplaatst in All nieuws.